Nyheter Parasport Linköping

Sveriges bocciastjärnor Maria Bjurström, Linköpings Parasport, och Christoffer Hagdahl, FIFH Malmö, har genomfört sitt sista träningsläger.

Imorgon flyger de till Portugal för att delta i kvaltävlingarna inför Paralympics. Vi håller tummarna - heja Sverige 🔴⚪🔵

#boccia #paralympics

Häng med på IdrottsLördag - en aktivitet för dig över 15 år med IF!

Vi hittar på en massa roligheter som tex. hinderbana, yoga, lekar, bollsporter, rullstolsåkning, styrka- balans och konditionsträning. Det blir roligare ju fler vi är så sprid gärna till de som du tror skulle må bra av att röra på sig i härligt sällskap.

Vilken härlig rörelseglädje!

Över 100 personer deltog i Stångåloppets 15 -årsjubileum och många fler besökte Parasportdagen inne i Linköping Sportcenter.

Det bjöds på ett smörgåsbord av roliga aktiviteter bla. rullstolsrugby, karate, elhockey, linedance, padel, rullstolsinnebandy och bordtennis. Och så förstås söta Hjärtis från Linköping City och...

Nu är det snart dags! Stångåloppet firar hela 15 år och det kommer bli många roliga kringaktiviteter! Läs mer i inbjudan nedan.

Äntligen dags för Göteborg Open igen - ett av Europas största rekryteringstillfällen för barn och ungdomar! Vi kan lova att det blir ett par oförglömliga dagar med härligt folk och mycket skratt.

Förutom tävlingarna på banan pågår en hejarklackstävling på läktaren som Team Östergötland vann för några år sedan - vi hoppas att släkt och vänner följer...

Nu firar vi att vår fina förening har funnits i 40 år!

Välkomna till Jubileumsfest med grillbuffé, musik, tipspromenad och kanske lite dans 🍾💃🕺🎇

Mysig sommarfest för deltagarna i Arvsfondsprojektet Life in Motion! Grill, musikquiz och strålande sol gjorde detta till en riktigt fin sammankomst.

Sista träningsdag är den 21/6, sedan hoppas vi att deltagarna samlar nya krafter under sommaren Stort TACK till Fontänen för all service och för att vi fick ockupera gården!

Vi hoppas att ni är laddade inför Stångåloppet den 24 september!

Kan man inte delta i själva loppet finns det massor av roliga aktiviteter inne i Sportcenter som är utan anmälan och helt GRATIS. Ett urval av aktiviteterna under dagen:

- Rullstolsinnebandy med Parasport Norrköping
- Utmana regerande SM-mästarna i Mattcurling
- Testa karate...