Nyheter Parasport Linköping

Den 20 mars hade vi årsmöte med mötesordföranden Cecilia Helber (kommunalråd, vice ordförande bildningsnämnden, gruppledare Linköpings Listan) - stort tack för att du ställde upp!

Under kvällen utsågs ÅRETS PARASPORTARE 2022. Nominerade var:
- Ola Öberg Garemark, boccia
- Eric Bjälnes, bordtennis
- Daniel Karlsson, innebandy
- Peter Ånell,...

Projekt Life in Motion är öppet till kl 12 idag Skärtorsdag den 6/4 och är tillbaka som vanligt den 11/4 med förnyade krafter. Vi önskar er alla en riktigt glad påsk!

Imorgon händer det i Kungsbergshallen! Välkomna att se roliga och tuffa rullstolsrugbymatcher där det garanterat kommer smälla rejält!

#Svenskarullstolsrugbyligan #SWRL #rullstolsrugby

Är du medlem i Linköpings Parasportförening? Då är du hjärtligt välkommen på årsmöte!

Den 20 mars kl. 18:00 träffas vi i Vagnhallen, Föreningshuset Fontänen. I anslutning till årsmötet presenteras bla. Årets Parasportare och vi bjuder på kaffe och landgång.

Anmälan om deltagande sker till info@linkopingsparasport.se eller 013-13 39 79.

Vi hoppas på...

Kom och testa en massa roliga idrotter och aktiviteter i Walhbeckshallen den 26 mars kl. 10-14! Allt är GRATIS!

Föreningar i Linköping som redan har eller har planer på att starta verksamhet för personer med funktionsnedsättning erbjuder mängder av roliga prova på-aktiviteter.

Det blir bla. bowling, rullstolsrugby, gympa, bordtennis, dragkamp,...

Stjärnor som Jan-Ove Waldner, Jörgen Persson och Stellan Bengtsson är redan invalda och nu har även "våran" Mattias Karlsson en plats i finrummet när han presenteras som invald i pingisens "Hall of Fame" i Sverige.

Man kan inte annat än älska Göteborg Open! Tillsammans med Team Östergötland har deltagarna fått känna glädjen i att delta på sin egna villkor, testa nya idrotter, lyckas ta medaljer, gå på disco, pampig invigningsceremoni och träffa nya kompisar. Gemenskapen som idrotten ger är fantastisk!

(Klicka på bilden för att se fler bilder)