GDPR

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 kommer den nuvarande Personuppgiftslagen (PUL) ersättas av den nya Dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något.

Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgiftersamt vilka rättigheter du har. Du har bl.a. rätt till ett registerutdrag avseende föreningens behandling av dina personuppgifter. Du har även rätt att återkalla samtycket till behandling av vissa personuppgifter.

Du behöver inte göra någonting men vill du läsa mer om vår integritetspolicy så hittar du den här nedan.

Du kan även kontakta kansliet för en papperskopia.

Integritetspolicy Linköpings Parasportförening (PDF)

Uppdaterad: 08 JUN 2018 09:51 Skribent: Mattias Täck

Swedbank