Hoppa till sidans innehåll

Vinterläger i Missmyra


Fredagen den 4 februari
Var det dags för vinterläger i Missmyra, det andra i ordningen.
Lägret började ca kl 18.00 med incheckning och prat och gamla minnen kom upp från tidigare läger mm.
När alla hade kommit på plats och i ordning på sina rum var det dags för kvällsmat. Det blev varmkorv med bröd och tillbehör. Och när alla var mätta och glada var det dags för helgens första aktivitet, musiktävling som jag Therése hade planerat. Men p.g.a att musikprogrammet jag använde när jag planerade uppgiften inte fanns i Mats dator så gick det inte, så det blev fri aktivitet istället. Senare på kvällen var det fredagsmys med film alt. pingis eller sällskapsspel. Kvällen blev tidig för vissa men lång för andra, även fast man vet att man ska upp tidigt och äta frukost som serveras runt kl. 08.00 så är det lätt att det blir sent när man har roligt i trevligt sällskap. Men det var bara att "bita i det sura äpplet" och gå upp när klockan ringde.

Lördagen den 5 februari
Klockan ringde 7.30 även fast man sovit ganska många timmar så var man trött men ändå utvilad. Men det fanns de som som hade sovit mindre bra antingen för att de hade en rumskamrat eller granne som snarkat och sovit som en stock och var utvilad. Det var lilla jag, Therése som var den störande "snarkmaskinen" Efter frukost var det dags för uteaktiviteter som t.ex pulkaåkning och snöbollskastning. Det var planerat att vi skulle ha åkt skooter men eftersom det var lite brist på snö så gick inte det, men vi hade kul ändå.
Sen var det dags att gå in o värma sig o äta lunch. När alla hade ätit klart så var det dags att gå ner till sjön o tända grillen för att lite senare på eftermiddagen grilla pinnbröd och marsmellows och till det fick vi varm saft. Vid kl. 18.00 var det dags för taccobuffé och disco. Den kvällen blev inte riktigt så sen. För man ville ju vara lite pigg och delaktig i lägrets aktiviteter.

 

Söndagen den 6 februari
Väckning kl. 7.30 för frukost, efter frukosten var det dags för mer uteaktiviteter, ytterliggare pulkaåkning för den som ville. Sen var det dags för lunch och när alla
var mätta och glada så var det pingis och curlingturnering för den som ville. ca kl. 14.30 var det fika och avslutning

Uppdaterad: 11 FEB 2011 08:44 Skribent: Mattias Karlsson

Postadress:
Linköpings Parasportförening - Parasport
Västra Vägen 32
58228 Linköping

Kontakt:
Tel: 013133979
Fax: 013133979
E-post: info@linkopingsparas...

Se all info

Trygg idrott banner.jpg