Hoppa till sidans innehåll

Sommar på kansliet!

29 JUN 2012 14:42
Då var sommaren här!

Som tidigare år så stänger vi kansliet under juli månad för att komma tillbaks utvilade och laddade inför en spännande höst. Kansliet är åter bemannat den 30/7.


Så vad har hänt och vad är på gång?

  • Skapad: 29 JUN 2012 14:42

 

Synskadeidrotten har under slutet av våren fått de bästa förutsättningarna för en riktigt spännande höst. Vi kan glädjas åt en uppsättning helt nya mål i goalball. Dessutom levererades ett helt nytt showdownbord till oss strax innan sommaren. Projektet riktat mot lagidrott fortsätter och ytterligare utbyte med FIFH Malmö planeras.  

 

I höst drar två nya spännande grupper igång. Vi startar en tjejgrupp för tjejer och unga kvinnor med någon form av rörelsehinder. Låter det intressant? Hör av dig till Ebba Johansson på This is a mailto link för närmare information.

 

Nästa stora nyhet är vår ”breddning” av idrottsskolan. Den 4:e september drar vår nya lek- och träningsgrupp för de lite yngre igång. Vi vänder oss till barn mellan 4 och 7 år med någon form av rörelsehinder. Tanken är att vi skall få igång en aktiv grupp med mycket skoj och lek där barnen skall få upp pulsen ordentligt. Låter det intressant? Hör av dig till This is a mailto link så återkommer han med mer information efter sommaren.

 

Slutligen vill vi passa på att påminna om Stångåloppet och den Paralympiska dagen som genomförs vid Stångebrofältet och Sportcenter den 19:e augusti. Missa inte tillfället att utmana dig själv, och kanske någon anhörig, på någon av distanserna i detta lopp. Ni får även möjlighet att komma och titta lite närmare på många av de handikappidrotter som erbjuds här i Östergötland. Information om Stångloppet hittar ni här! 

 

Slutligen vill vi på kansliet önska er alla en riktigt trevlig sommar!

Skribent: Christer Bülow

 Swedbank    

LF_Logo_Ostgota_Vanster_RGBimage46k78.png 

imageviq6s.png

Östgöta Correspondenten        Handelsbanken

              imagenlj8i.png 

    

brand-logo  

                        h   
Linköping Rotaryklubb               


imagepdh4.png
image2s1e8.png

NY – Måleri-Hantverkarna

 
ll

LPF logo

013-13 39 79

  ______________________

 

 

räknare
Besökare

Postadress:
Linköpings Parasportförening - Parasport
Västra Vägen 32
58228 Linköping

Kontakt:
Tel: 013133979
Fax: 013133979
E-post: info@linkopingsparas...

Se all info