Hoppa till sidans innehåll

Sommarlägret i Missmyra 2014

22 JUN 2014 23:38
Den 13-15 juni var det dags för det årliga sommarlägret i Missmyra.
  • Skapad: 22 JUN 2014 23:38

Alla kom dit under eftermiddagen med humöret på topp och efter incheckning på rummen var det dags för den hedliga tipspromenaden och middag. Tanken var att detta skulle ske utomhus och att korven skulle grillats men regnet öste ner så grillen hade nog slocknat lika fort som den tänts, så vi fick hålla till inomhus istället.  Efter att middagen var intagen och tipspromenaden avgjord blev det fria aktiviteter innan sängen kallade.

På lördagen vaknade vi upp till strålande sol så efter frukost blev det utomhusaktiviteter i form av kubb och brännboll, en del tog sig även ett dopp i sjön och trots att det blåste ganska kallt så visades inget tecken på att vara några badkrukor.

Lunchen slank ner och efter det fortsatte lite blandade aktiviteter och nu fanns det också möjlighet att åka fyrhjuling. Den gjorde succé och brummade på många varv i skogen.

På kvällen var det dags för den traditionella tacosen följt av musik, dans godis, kortspel och wii innan en lång dag var till enda.

På söndagen sken även solen och alla kom upp lite tröttare än dagen innan. Frukosten åts och sedan blev det bad, kanotpaddling och fyrhjulingsåkning för hela slanten,  med lite paus med lunch innan det tillsist blev dags att åka hem.  Årets läger hade passerat och jag får tacka alla så mycket för en riktigt rolig helg!

Skribent: Mats Persson

 Swedbank    

LF_Logo_Ostgota_Vanster_RGBimage46k78.png 

imageviq6s.png

Östgöta Correspondenten        Handelsbanken

              imagenlj8i.png 

    

brand-logo  

                        h   
Linköping Rotaryklubb               

imagepdh4.png    
image2s1e8.png

NY – Måleri-Hantverkarna  


 
ll

LPF logo

013-13 39 79

  ______________________

 

 

räknare
Besökare

Postadress:
Linköpings Parasportförening - Parasport
Västra Vägen 32
58228 Linköping

Kontakt:
Tel: 013133979
Fax: 013133979
E-post: info@linkopingsparas...

Se all info

Trygg idrott banner.jpg