Hoppa till sidans innehåll

Slutrapport från VM i Kina

30 MAR 2016 12:12
Då var man hemma igen efter en liten tripp till Kina på VM. VM började i måndags, men vi åkte några dagar tidigare för att komma in i rätt tid och träna på banorna.
  • Skapad: 30 MAR 2016 12:12

VM gick på samma ställe som 2014 så vi visste hur det funkade, hur hotellet var och hur maten smakade så vi kunde bara fokusera på uppgiften - att genomføra ett så bra VM som möjligt!
 

Träningen kändes bra och mitt fokus låg på att ha kul, för har kommit på att då går det bäst 😊Superbra gick det också! Min första match var i måndags mot en kines som jag vann med 5-0. En toppenstart verkligen! Nästa match var i tisdags mot en ny orankad söt 15-årig canadentiskt tjej. Usch såna matcher måste jag öva på för när jag ska möta någon som jag ska vinna över blir min kropp helt stel och tankarna kommer . Jag vann med 10-0 men jag hade kunnat vinna med mer om min kropp inte var så stel.


 I min sista gruppspelsmatch var jag mitt gamla jag igen så jag mötte en portugis som låg 8a på världsrankningen. Då fick publiken se riktig boccia för vi båda spelade helt fantatiskt! Matchen slutade lika så det blev tie-break som också slutade lika så det blev ett till tid-break. 2 tie-break har inte hänt på tolv år så det blev VMs stora snackis😊 Jag förlorade men gick vidare till åttondelsfinal där jag fick möta koreanskan som vann Paralympics i London.

 

Jag tänkte att jag får storstryk men hon vann bara med 8-1. Jag slutade 15 och det är jag supersupernöjd med😊 Nu längtar jag till slutet av april för då vet jag om jag får åka till Rio, men det ser väldigt bra ut så håll tummarna!

 

//Maria Bjurström

Skribent: Agnetha Lidman

 Swedbank    

LF_Logo_Ostgota_Vanster_RGBimage46k78.png 

imageviq6s.png

Östgöta Correspondenten        Handelsbanken

              imagenlj8i.png 

    

    

                        h   
Linköping Rotaryklubb               

l

 ll

LPF logo

013-13 39 79

  ______________________

 

 

 

räknare
Besökare

Postadress:
Linköpings Parasportförening - Parasport
Västra Vägen 32
58228 Linköping

Kontakt:
Tel: 013133979
Fax: 013133979
E-post: info@linkopingsparas...

Se all info