Hoppa till sidans innehåll

Nyhetsbrev LHIF

25 SEP 2014 11:11
Hej alla ledare & medlemmar inom LHIF!

Som vanligt är det mycket på gång inom föreningen. Här sammanfattar vi vissa delar och berättar även om kommande aktiviteter
  • Skapad: 25 SEP 2014 11:11

Rekryteringsgruppen - Handikappidrottens Dag den 5/10
Den första rekryteringsdagen går av stapeln på Fontänen den 5/10. I dagsläget är 9 lag anmälda men vi hoppas få in ett par till innan veckan är slut - har ni förslag på personer som inte är aktiva inom föreningen idag som vi kan försöka "rekrytera" får ni gärna höra av er till kansliet. Vi ska se till att det blir en rolig dag och vill förstås att så många medlemmar som möjligt är på plats och gör reklam för föreningen - det ska märkas att vi har trevligt och att det är bra gemenskap inom sektionerna. Hör av dig om du vill hjälpa till som funktionär eller kom förbi och prata en stund med gamla och nya bekantskaper.
  
Fontänen fyller 30 år
Den 18/10
firar Fontänen 30 år med öppet hus och alla föreningar ska att ha sina kanslier öppna. Vi kommer att visa upp vår verksamhet med ett bildspel som visas på en stor TV och mattcurling, boccia och bordtennis i gymnastiksalen. Fontänen bjuder på musik, tipspromenad, kaffe och tårta så ta med släkt och vänner och kom till Fontänen.
  

Sektionsledarmöte

Boka även in den 20/10 då nästa sektionsledarmöte går av stapeln. Till mötet vill vi gärna att ni tar med en uppdaterad adresslista till era ledare och spelare där även e-postadresser finns med. Anmälan till kansliet senast den 10/10. 

 

Medlemsavgift
Som vanligt är det vissa svårigheter att få in medlemsavgifterna och vi vill därför be er att förklara för era spelare att om de inte har betalat gäller inte försäkringen och att avgiften faktiskt MÅSTE betalas varje år.

 

VM i boccia i Kinas huvudstad Peking
Maria Bjurström har länge tränat hårt med VM som mål - vi håller förstås tummarna för att det blir en fantastisk upplevelse och önskar Maria lycka till! Läs gärna mer på: https://www.shif.se/Nyheter/Nyheterfranforbundet/MariaBjurstromredoforsittforstaVM/

 
Tjäna pengar till laget
Goalballsektionen ska börja sälja underkläder från Newbody. Det är ett bra tillfälle att börja sälja i oktober/november då det är den perfekta julklappen. Hör av er om ni är intresserade.
 
Adressändring
Vi försöker hålla medlemsregistret uppdaterat så vi är tacksamma om ni meddelar oss när ni flyttar och även när ni byter telefonnummer och e-postadress.
 
Bingolotter och nya skraplotter
Bingolotto ha fått ett rejält uppsving med nya programledaren - det kanske är dags att börja sälja lotter igen? Det största och absolut bästa tillfället att sälja bingolotter är till uppesittarkvällen, dagen före julafton. Då spelar även många som i vanliga fall inte är intresserade. Hör med släkt och vänner om de ska spela och ta i så fall upp en beställning - bingolotter ger en bra peng till din sektion! Vi har även börjat sälja en ny skraplott, 30 kr för 3 st - perfekt att lägga i julstrumpan, bifoga till julblomman eller varför inte som en liten present till födelsedagar.
 
Fredriksbergsskolan
Denna termin har vi samarbete med Fredriksbergsskolan som har börjat med en "Idrotts och hälsoprofil" för deras RH-klass. LHIF håller 1 gymnastiklektion i veckan där eleverna får prova idotter som vi har inom föreningen men även en del andra idrotter. Detta är ett gyllene tillfälle för oss att sprida information om föreningen och förhoppningsvis kan vi få någon ny medlem.
 
Familjens Dag, Bergadagen och Paralympiska dagen
Vi har visat upp föreningen vid flera tillfällen under hösten och vi vill passa på att återigen tacka för bra uppslutning av funktionärerna - utan er hjälp hade vi inte kunna genomföra aktiviteterna!
 
Vad händer inom er sektion?
Vi vill gärna veta vad ni har på gång inom er sektion så vi kan sprida informationen inom föreningen.
 

Det var allt för denna gång - ha det så bra!

 

Handikappidrottens dag
Fontänen 30 år

 

  

Hälsningar
Mats och Agneta  

 

 

Skribent: Mats Persson

Övrig Parasport

Parasport Sverige 
Parasport Östergötland

 

Sponsorer

                                        LF_Logo_Ostgota_Vanster_RGB

SISU_Webb_Banner_170X170_samverkan

 

LPF logo

013-13 39 79

  ______________________

 

 

 

räknare
Besökare

Postadress:
Linköpings Parasportförening - Parasport
Västra Vägen 32
58228 Linköping

Kontakt:
Tel: 013133979
Fax: 013133979
E-post: info@linkopingsparas...

Se all info