Hoppa till sidans innehåll

Malmö Open 2012

15 FEB 2012 10:14
Årets Malmö Open gick av stapeln den 10-12 februari ch LHIF deltog i boccia kl. 1, Bordtennis, goalboll och mattcurling totalt var vi 36 st från klubben som åkte ner till Malmö.
  • Skapad: 15 FEB 2012 10:14

Bordtennisen åkte till Malmö med 13 st spelare och det blev mycket bra resultat.

Lördagens tävlingar började med dubbel stående och här hade vi flera par med men det blev inga framskjutna placeringar. I dubbel sittande lyckades Robert Andersson som spelade tillsammans med Alexander Öhgren Norrköpings HIF ta ssig till final som de vann över Tomas Jönsson/Selcuk Cetin från FIFH Malmö/RSG Koblenz med 3-0.

Därefter spelades Junior och ungdomsklasserna och därefter prestationsklasserna. I junior sittande lyckades Philip Brooks bäst och han ttog sig till final och där besegrade han Frida Lundh från FIFH Malmö med 3-0. Även August Wide spelade mycket bra men det räckte inte till någon framskjuten placering.

I juniorklassen för stående spelade Olle Karlsson riktigt bra och han gick till semifinal men där tog det stopp mot Michael Azulay BTK Linne. Han slutade på en mycket bra 3:e plats. Gustav Rubin tog sig till B-slutspel där han gick till semifinal och slutade 3:a.

Johan Sundlöf var med i Ungdomsklassen för stående och han spelade bra och gick till final i b-slutspelet men där tog det stopp så det blev en fin 2:a plats.

I Elitklassen var Robert Andersson och Mats Persson med och Robban kom på 9:e plats. Mats tog sig inte vidare från gruppspelet.

Klass 2 hade LHIF fem spelare med och det var: Erik Klingström-Walén, Robin Thörnqvist, Fredrik Wätterklint, Kristoffer  Björling och Carl Loord med och de spelade bra och Robin o Calle kom 5:a och Fredrik slutade 9:a.

På söndagen spelades skadeklasserna och i klass R1-5 hade vi 5 spelare med och alla kämpade på bra. Robban Andersson slutade 3:a för han förlorade mot Alexander Öhgren i semifinal efter en stenhård match där det blev 13-15 i femte och avgörande set.

I S6 gick Fredrik Wätterklint vidare från gruppspelet vilket är väldigt stark. Kristoffer Björling fick igång spelet riktigt bra men motståndet blev för tufft.

Mats Persson spelade i S7 där han gick till final och där mötte han Viktor Söderlund från FIFH Malmö som blev för svår den här gången.

LHIF hade 2 spelare med i S8-10 och det var Carl Loord och Olle Carlsson. Olle gick till final i b-slutspelet där han fick möta Tommy Östman från Norrbacka som blev för svår Calle åkte ut i semifinal så han slutade 3:a.

 

Det blev en mycket trevlig helg och jag vill tacka alla ledare för en trevlig helg.

Resultat bordtennis

 

Mattcurlingen
Curlinggänget åkte till Malmö med 4 st spelare och det blev en mycket framgångsrik helg och alla spelarna kom hem med en medalj.


Sven-Erik Jonsson vann U-klassen efter att ha spelat bra.
Sten-Åke Svensson och Gunnar Josefsson var med i klass R och här lyckades Gunnar bäst för han slutade 1:a. Curth Svensson var med i synskadeklassen och han slutade 2:a.

Under helgen spelades även 2-mannaturnering och i LHIF:s lag spelade Sven-Erik Jonsson/Sten-Åke Svensson och det blev en fin 2:a plats.

Resultat Mattcurling

Boccia kl. 1
Det gick bra för Maria Bjurström och Robin Asklöf, Robin kom sjua och Maria kom 3:a till slut, men det satt långt inte .Det blev en östgötskt kvartsfinal där Maria till slut lyckades vinna med 4-3, Robin jätteduktig.

 

Maria spelade semi mot Christoffer och där var det också jämt, vinst 4-3 till Christoffer, Sebbe vann över Kalle i den andra semifinalen.

Final Christoffer-Sebbe 4-0
3dje pris: Maria – Kalle 3-2 till Maria efter tiebrake, väldigt jämt match.

Resultat boccia kl.1

Goalboll
En okej insats nere i Malmö i helgen. Resultaten speglar dock än en gång inte matcherna. Tyvärr är det lite för mycket individuella misstag som gör att siffrorna rusar iväg i vissa matcher. Vi orkar sedan inte ta ikapp det eftersom vår offensiv i dagsläget är för svag. Resultat: LHIF - Brukarhuset 4-13, LHIF - Ifas P 2-8, LHIF- Atletica/Lavia 3-6 och LHIF - FIFH Griffins 3-7.
Målskillnad: 13-34 (-22)

Resultat Goalboll

 

 

 

 

Skribent: Mats Persson

 Swedbank    

LF_Logo_Ostgota_Vanster_RGBimage46k78.png 

imageviq6s.png

Östgöta Correspondenten        Handelsbanken

              imagenlj8i.png 

    

brand-logo  

                        h   
Linköping Rotaryklubb               


imagepdh4.png
image2s1e8.png

NY – Måleri-Hantverkarna

 
ll

LPF logo

013-13 39 79

  ______________________

 

 

räknare
Besökare

Postadress:
Linköpings Parasportförening - Parasport
Västra Vägen 32
58228 Linköping

Kontakt:
Tel: 013133979
Fax: 013133979
E-post: info@linkopingsparas...

Se all info