Hoppa till sidans innehåll

Göteborg Open 2013

03 DEC 2013 11:47
Fredagen den 22:a november åkte ett glatt gäng till västkusten för att tävla på Göteborg Open. Vi åkte som vanligt med Godegårds Buss. Väl nere i Göteborg gick vi allihop och åt på stammisstället, efter lite väntan gick vi därifrån med mätta magar för att slappa lite på hotellrummen och ladda inför tävling dagen därpå.
  • Skapad: 03 DEC 2013 11:47

Lördagen startades med invigning och uppvärmning med friskis och svettis. Sen var det dags för boccia, under dagen var det även rullstolinnebandy, 60 meter och simning. Det blev många fina framgångar för Team Östergötland.  Efter tävlingarna åkte vi till hotellet för att göra oss i ordning inför kvällens disco där det bjöds på tacos och tävlingsgrenen, rullstolsdans gick av stapeln. Det var en riktigt rolig och lång kväll.

På söndagen var det dags igen, alla var lite tröttare än dagen innan men ändå på gott humör. Dagen startades upp med bordtennis, skytte och 5-kamp, även här gick det bra för många av oss östgötar. Helgens sista gren var parallellslalom och alla hejade här friskt på varandra, det ropades ramsor och slogs på trummor - detta i hopp om att vinna hejarklackspriset, dock fick vi till sist se oss slagna av FIFH Malmö.  En riktigt lyckad helg var över och vi åkte nöjda och glada hem till Östergötland. 

Skribent: Mats Persson

 Swedbank    

LF_Logo_Ostgota_Vanster_RGBimage46k78.png 

imageviq6s.png

Östgöta Correspondenten        Handelsbanken

              imagenlj8i.png 

    

    

                        h   
Linköping Rotaryklubb               

l

 ll

LPF logo

013-13 39 79

  ______________________

 

 

 

räknare
Besökare

Postadress:
Linköpings Parasportförening - Parasport
Västra Vägen 32
58228 Linköping

Kontakt:
Tel: 013133979
Fax: 013133979
E-post: info@linkopingsparas...

Se all info