Hoppa till sidans innehåll

Boccia EM i Sevilla

07 SEP 2019 21:32
Maria Bjurstöm har spelat Boccia EM i Sevilla, så här sammanfattar hon tävlingen:
  • Uppdaterad: 07 SEP 2019 21:32

”Då var EM i Spanien över, det var 35 grader hela veckan så man behövde inte frysa haha😊! Tävlingen började med individuellt spel och det var 24 grymt bra spelare så det spelade ingen roll vilken grupp man hamnade i. Första matchen var mycket jämn, men jag gjorde några misstag vilket kostade mig matchen.

Nästa var jag tvungen att vinna. Den började i katastrof så inför det sista utkastet låg jag under med 6-1. Alla i arenan inklusive jag trodde att det var kört, men då provade jag min andra nya längd. Lyckades få 5 bollar som jag inte riktigt vet hur😊! Matchen slutade lika så det blev tie-break som jag vann till slut - kändes underbart även om många i den svenska truppen fick hjärtstopp haha!

Min sista gruppspelsmatch var mot en tjeck som jag hade förlorat emot tre gånger tidigare, men den här gången tog jag revansch vilket känns grymt bra! Tyvärr räckte det inte för att gå till kvartsfinal för det var bara gruppettorna och de två bästa 2orna som gick vidare, men jag är väldigt nöjd för såhär bra har det inte gått på något mästerskap på flera år så jag har fått flera värdefulla poäng på rankningen.

I fredags började lag-spelet och Sverige hade en stentuff grupp. Vi förlorade våra första matcher mot Grekland och Frankrike som senare spelade finalen - så det var en tuff grupp kan man säga.

Nu är vi hemma igen men jag kan bara vara ledig i en vecka för om 2 veckor det tävling i Linköping och sen är det tävlingar och träningsläger med landslaget hela hösten så jag vet vad jag gör några månader framöver haha😀!

Tävlingen i Linköping går i Sportcenter, bakom Stångebro Ishall, den 14/9 från kl 12.30 och den 15/9 från kl 9.30 om någon är nyfiken att se vad jag håller på med om dagarna 😀😀 Sen har jag fått en individuell plats på en världscup i Portugal i oktober så jag längtar redan!”

 
                                      
   
Skribent: Agneta Lidman
E-post: Adressen Gömd

 Swedbank    

LF_Logo_Ostgota_Vanster_RGBimage46k78.png 

imageviq6s.png

Östgöta Correspondenten        Handelsbanken

              imagenlj8i.png 

    

brand-logo  

                        h   
Linköping Rotaryklubb               

imagepdh4.png    
image2s1e8.png

NY – Måleri-Hantverkarna  


 
ll

LPF logo

013-13 39 79

  ______________________

 

 

räknare
Besökare

Postadress:
Linköpings Parasportförening - Parasport
Västra Vägen 32
58228 Linköping

Kontakt:
Tel: 013133979
Fax: 013133979
E-post: info@linkopingsparas...

Se all info

Trygg idrott banner.jpg